perjantai 19. toukokuuta 2017

VANHAN UUSIOKÄYTTÖÄ JA UUSI PERHEENJÄSEN

Minulla on aina ollut vähän paha tapa kerätä kaikkea, jos vaikka joskus sattuu tarvitsemaan.
Tästä tavasta olen yrittänyt päästä eroon välillä paremmalla ja välillä huonolla menestyksellä.

Kuitenkin yritän aina keksiä, jos joku esine ei enää vastaa käyttötarkoitustaan, että voiko sitä hyödyntää muualla tai ainakin osia siitä.

Näin kävi myös vanhan saunakiulun kohdalla. Mies on sitä mieltä, että meille ei mitään muovisia saunakiuluja tule, ei edes puista, jossa on se muovinen sisus, vaan pitää olla täyttä ja pelkästään puuta. (tosin nyt,kun saunaremppa on alkamassa, niin on ukko kattelut sellaista toisenlaista kiulua).

Eli vanha puinen kiulu ei enää kunnolla pitänyt vettä. Sitä olisi pitänyt turvottaa niin kauan ennen saunomista, että päätin hyödyntää sen muualla.
Mikä olisikaan sopivampaa kuin kesäkukille astia!

Maalasin spraymaalilla kevyesti ulkopinnan ja sisäpinnan yläosan valkoiseksi. Turkoosia himoitsin, mutta en siihen hätään sitä väriä löytänyt.

Spreijaamalla väriä pintaan.


Mielestäni astia on nyt kiva ja sopii hyvin tuohon pölkyn nokkaan. Taas sai yksi esine jatkoaikaa :)

Valmis asetelma.

Tätä mies on katsellut sillä silmällä,
kun remppa valmistuu. Tosin viininpunaisena.
Minulle käy väri kuin väri. 

Kolme viikkoa sitten menetimme rakkaan Romeo kissamme. Jotenkin siitä jäi niin iso tyhjiö, että oli päivän selvää hankkia uusi kissa. Pennun hankinta ei ollut ihan niin helppoa, koska tähän aikaan pentuja ei kertakaikkiaan ole saatavilla. Lopulta löytyi pentu Kisulta. (Kissojen suojelu ry.)
Näin meille sitten tuli 15 viikkoinen tyttöpentu Niki. Niki on kilpparin värinen. Ja saattaa tulla pitempikarvaisempi kuin sisaruksistaan. Tällä oli muihin sisaruksiin verrattuna jo pidempi turkki.

Viikon verran Niki on ollut meillä ja hyvin on lähtenyt yhteiselo käyntiin. Tyttö on erittäin rohkea, ihmisrakas, mutta ei kumminkaan aristele myöskään meidän koiraa ja toista kissaa. Arki on tietysti outoa jälleen pennun kanssa, mutta eipä ainakaan ole hiljaista.

Niki tyttö täynnä energiaa ja uteliaisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti