sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

L2L; TOINEN VIIKKO

Toinenkin viikko on nyt sitten takana.
Uskaltauduin viimeinkin puntarin päälle ja se näytti 1,5 kiloa enemmän kuin toivoin lähtöpainoni olevan. Sitä en sitten tiedä onko jotain lähtenyt, koska todellista lähtöpainoani en tiedä.

Tää viikko on ollut jotenkin haastava. Ei kumminkaan ruokailun suhteen. Se on sujunut yllättävän helposti. Vielä. Ei ole edes sitä rakastamaani suklaata tehnyt mieli.

Fyysinen puoli tässä on ollut se hankalampi. Ilmat ovat ensinnäkin olleet melko huonot pyöräillä työmatkat. On ollut kylmää ja sateista. Olenkin parina päivänä saanut kyydin töihin pojaltani.

Samoin tuo oikea polvi ei ole oikein tuosta pyöräilystä tykännyt. Niinä päivinä, kun nyt olen pyöräillyt, on iltaisin polvi vihoitellut ja särkenyt. Ei ole myöskään ollut kiva herätä yöllä polven särkyyn ja heräämisen jälkeen on vaikea löytää polvelle hyvää asentoa.
Ja jottei tuo polven oireilu olisi riittänyt, niin olen viikonlopun taistellut alkavaa flunssaa vastaan.
Ihan siis perussessiota: päänsärkyä, nenän tukkoisuutta, kurkkukipua ja aivastelua.

Mutta aina täytyy jotain positiivistakin löytää. Pyöräily on muuttunut kivemmaksi, kun ilmeisesti kunto jo vähän kasvanut. Jalat eivät enää ihan niin kipeät ole pyöräilystä, eikä takamuskaan ihan niin kovasti kipeenny . Joten positiivisin mielin lähdetään ensi viikkoon.

Tässä uusi kuva poimittuna facebookissa kiertävistä kuvista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti