tiistai 13. maaliskuuta 2018

YSTÄVYYS

Tässä eilen, kun sain odotettuja uutisia, niin rupesin mietttimään ystävyyttä syvällisemmin.

Hyvästä ystävästäni, suosittua Rakkautta ja maan antimia  blogin pitäjästä tuli eilen mummo. Olemme tunteneet ihan lapsesta eli noin 40 vuotta. Marke on aina ollut yksi parhaimmista ystävistäni ja olen iloinen, että tämä ystävyys on säilynyt edelleen.
Marke on hänen miehensä kanssa aina meidän jokaisessa juhlissa. Oli sitten kyse ristiäisistä, lakkiaisista, syntymäpäivistä yms. Marke oli myös kaasoni meidän häissä.
Marke sanoikin osuvasti meidän pojan ylppäreissä, että hehän kuuluvat miehensä kanssa jo sukuun.
Niin kai se on. Hyvistä ystävistä tulee "sukulaisia" ja he ovatkin monesti läheisempiä ihmisiä, kuin moni oikea sukulainen.

Markella ja hänen miehellään on tytär. Tytär on saman ikäinen, kuin poikani. Olen aina pitänyt heidän tyttärestään, joka on ollut kohtelias ja hyvin käyttäytyvä, jalat maassa oleva tyyppi. Joka kerta, kun törmäämme esim. kaupassa, jää  juttelemaan ja kysymään kuulumisia.

No, tämä ystäväni tytär sai eilen esikoisensa puolisonsa kanssa. Jotenkin se vaan tuntui hyvälle itsestäkin ja olinkin jo suurta uutista odotellut. En uskonut, että ystävän lapsen tuleminen äidiksi tuntui itseltäkin siltä, että joku "tosi läheinen" olisi saanut vauvan.

Joka tapauksessa, olen tosi onnellinen heidän kaikkien puolesta, niin vanhempien kuin isovanhempienkin.

Markella ja hänen miehellään alkoi uusi vaihe elämässään ja uskonkin, että heistä tulee aivan mahtavia isovanhempia.
(Vihdoin pääsin myös tämän kirjoittamaan, kun Marke itsekin oli uutisen laittanut blogiinsa).

Ihanaa, kun on ystäviä ja ihanaa, kun on hyvä ystävä, jonka on tuntenut jo näin kauan. Se on kullan arvoista. Ei se määrä, vaan laatu. :)

5 kommenttia:

 1. Voi kulta , rakas ystävä! 💕 Nyt itkettää! Kiitos ihanista sanoista. Merkitsevät todella paljon! ❤

  Toivottavasti saamme olla ystäviä vielä toiset 40-vuotta! 😃

  VastaaPoista
 2. Teillä on huikean pitkä ystävyys, toivon teille monia onnellisia vuosia lisää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän se hienoa on, kun ystävyys on jatkunut näin kauan. Toivottavasti saadaan vielä vanhoinakin muistella yhdessä elettyä elämää.

   Poista