sunnuntai 27. toukokuuta 2018

VUOSIKUVAHAASTE 21/52 JA PANDOJA KATSOMASSA

Siis apua, mä olen ilmeisesti aivan totaalisesti unohtanut viime viikon haasteen!!
Mutta en ihmettele. Olen yllättäen saanut töitä ja ikinä ei ole ollut tällaista työtilannetta, että pitäisi olla kolmessa työpaikassa yhtäaikaa. Ei tämäkään työ vakituinen ole, vielä, mutta loppuvuoteen ainakin ja jatkokin näyttää todennäköiseltä. Olen niin moneen suuntaan joutunut ilmoittelemaan noinkin pitkästä pätkästä yms. että tämä paha unohdus on päässyt tapahtumaan. On muuten yllättäen aikamoinen homma, kun työtön saa vähän pidemmän työpätkän. Selvityksiä ja todistuksia täytyy toimittaa moneen paikkaan. LISÄYS: EN SIIS OLLUTKAAN UNOHTANUT! TÄÄ HELLE ILMEISESTI SEKOITTAA PÄÄN.

Mutta nyt takaisin ruotuun. Tässä nyt tämän viikon kuvat.
Tänään käynyt vähän kylmä tuuli ja lämpötilakin ollut "vaan" 18.9 astetta.
Kävimme myös äitini kanssa sukuloimassa Ähtärissä ja pitihän ne pandatkin samantein tarkistaa. Oli ne vaan jotenkin sellaisia paijattavan näköisiä. Ei mitenkään uskoisi, kun leikkejä ja puuhastelua katsoi, että ihan villieläinhän se on, eikä mikään pehmolelu.

Pandatalon seinässä oli myös todella upea ja iso viherseinä. Onnistuisikohan tuollainen itsellä? Ois aika kiva tilanjakaja. Hyvää alkavaa helteistä viikkoa!


Haluu tällaisen.

1 kommentti:

  1. Ai te kävitte pandatalossa! Mitä äites tykkäs? Kai jossain vaiheessa täytyy itsekkin siellä vierailla.

    VastaaPoista