sunnuntai 9. joulukuuta 2018

VUOSIKUVAHAASTE 49/52

Pikkuhiljaa vuosi lähenee loppuaan ja joulukin on jo ihan oven takana. Ilmasta sitä ei kyllä oikein huomaa. Tosi nuhrunen ilma ollut tänään ja todella liukasta. Kävin tänään kaksi kertaa paikallisella Tokmannilla ja se kaupan edusta oli ihan jäässä. Hyvä kun kauppaan pääsi.

Piti käydä kaksi kertaa, kun tarvin muutaman jutun ja seiska veikka lankaa. Fiksuna aattelin, että ostan sitten langan vastapäisestä Prismasta, koska siellä oli asiakasomistajapäivät ja saisin alennusta. No tietysti mun tuurilla just se väri oli Prismasta loppu mitä tarvitsin ja piti sitten uudelleen liukastella Tokmannille. Onneksi sieltä oikea väri löytyi. Miehelle pitää siis kutoa tietynlaiset sukat. (näistä toivottavasti myöhemmin enemmän). Jotenkin vaan noi sukat ei halua tulla tehdyksi. Kun nyt sitten sain langan, niin en sitten enää löytänytkään sukkapuikkojani mistään. Vaikka mulla on niitä muutamat.
Onneksi anoppi asuu reilun kilometrin päässä, niin sain sitten koiralenkillä liukastella sinne hakemaan puikkoja.

Tässä tämän viikon harmaat kuvat.


Plussalla ollaan pari astetta ja vettä satanut. Se onkin vienyt kaiken lumen ja hiekan tuosta jään pinnalta, mitä on esim. jalkakäytävillä. Liukasta on kävellä.


Eipä tuo kauhean jouluiselta näytä, mutta ihmisen sisältähän se joulumieli tulee eikä ulkoa, vaikka toki lumimaisema kuuluu jouluun. Kannattaa kulkea varovasti.

2 kommenttia:

  1. No mutta olipa hyvä että juuri oikean väristä lankaa kuitenkin löytyi:) Täälläkin niin kovasti toivotaan että lunta tulisi ja saataisiin vähän lisää joulufiilistä. Meillä kyllä jo lunta on satanut, mutta sitten on tullut sateet ja sulattaneet lumet pois:) Mukavaa toista adventtia ja leppoisaa sunnuntai-iltaa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihme kyllä, ihan perus musta oli se mitä hain. Täälläkin jo ruvetaan jännittämään tuleeko valkea joulu!

      Poista