maanantai 29. heinäkuuta 2019

OLIPAHAN HIKISTÄ PUUHAA

Mihin tää kesä oikein menee? Töissä ollaan taas jo viidettä viikkoa loman jälkeen. Ei se mitään, seuraava lomapätkä on jo ihan nurkan takana.

Lomalla sain aloitettua makkarin rempan, mutta se on sattuneista syistä vielä vaiheessa.

Loman jälkeen onkin ollut joka viikonloppu jotain ohjelmaa. Ja nyt tuleva on onneksi ensimmäinen, ettei mitään ole kalenterissa. Katsotaan saisko sitä tapettia sinne makkariin laitettua.....

Tapetoinnista puheen ollen, niin tulipahan koettua tapetointi varmaan vuoden kuumimpana päivänä eli eilen. Mittari näytti melkein 32 astetta ja saatte uskoa, että sisällä missä tapetoin, oli reippaasti enemmän.

Olin jo aiemmin lupautunut kaverille tapetoimaan, kun muutti uuteen asuntoon. Saimme sitten sovitettua eilisen sopimaan aikatauluihin, joten en viitsinyt sitä perua helteen takia.

Tapetointi sinällänsä oli ihan samanlaista kuin ennenkin, mutta liisteri muutti muotoaan ihan vedeksi. Kysyinkin kaveriltani, että haluaako ottaa riskin ja katsoa, tuleeko tapetit alas. Riski otettiin ja viime tiedon mukaan tapetit on edelleen seinillä.

Huomiotapetit tuli eteisen päätyseinään ja alkovin päätyseinään.

Tunsin kyllä itseni koko ajan ihan märäksi rätiksi ja vichyä ja vettä kului ihan kiitettävästi. Pääasia oli kumminkin lopputulos.

Tässä tulos.
Eteinen ennen....


..... ja jälkeen.


Alkovin seinä ennen....

... ja jälkeen.
Parasta tässä projektissa oli, että itselläni oli tarpeettomaksi jääneitä tapetteja, jotka oli just sen tyyppisiä mitä kaverini oli etsinyt. Näin sain laittaa itselle tarpeettomat kiertoon.

Kirsikkana kakun päällä oli se, että kaverini muutti naapuritaloon, missä olin asunut lapsesta nuoreksi aikuiseksi. Oli ihanan nostalgista käydä tutussa talossa ja lapsuuden nurkilla!

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää! Olipa kiva kun tuollaista nostalgiaa pääsit kokemaan❤️ Mukavaa kesän jatkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Oli vähän kuin matka takaisin nuoruuteen. 💕

      Poista