torstai 15. helmikuuta 2018

VUOSIKUVAHAASTE 7/52

Viikko taasen vierähtänyt. Kyllä aika vaan menee nopeasti.
Äidin luona olen käynyt päivittäin ja hänen flunssansa on helpottamaan päin. Jos kohta sais ne kävelyharjoitukset todenteolla käyntiin.

Jotta asiat eivät sujuisi niinkuin strömsöössä, niin itse olen ollut ja samoin mieheni flunssassa koko viikon, eikä tunnu helpottavan. Kovinkaan paljoa ei ole saanut levätä, kun äitiäni käyn hoitamassa ja hänelle kaupassa. Koirakin tarvii ulkoiluttaa yms. pientä. Toivotaan kumminkin, että
pikkuhiljaa rupeaisi helpottamaan, eikä tulisi mitään jälkitauteja.

Kuvissa ei edelleenkään juuri muutosta ole edelliseen. Onkin kiva kun kevät tulee ja lumet rupeavat sulamaan ja siitä pikkuhiljaa rupeaa luonto muuttumaan. Silloin sitä muutosta vasta rupeaa huomaamaan.

Pientä pakkasta on ollut ja sitä luntakin on tullut sitten lisää. Nyt onneksi pari päivää on ollut keli nollassa ja kurakin roiskuu teillä ihan kiitettävästi. Tosin loppuviikosta ja ensi viikolla sitä kai ruvetaan olemaan kympin pakkaslukemissa. Saas nähdä pitääkö ennusteet paikkansa.Kuvauspäivä 15.2. Pakkasmittari näyttää 0,2. Lunta ei ole onneksi satanut pariin päivään lisää.


Koirakaan ei ole pahemmin hyppinyt uudessa lumessa vielä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti