sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

VUOSIKUVAHAASTE 14/52

No nyt se tapahtuu, mitä tässä olen jo pitkään odottanut. Kevät on tullut ja lumet lähteneet vauhdilla sulamaan. Ennen kaikkea se rupeaa näkymään näissä kuvissa.
Tänäänkin on aivan upea ulkoilusää. Täydellistä olisi jos ei toi kura lentäis tuolla lenkeillä.

Olen myös heittänyt ilmoille ennusteen, että vappuna viimeistään pääsen pihan haravoimaan.

Huomenna pääsee sitten koirakin vihdoin keväisempään turkkiin. Illalla pestään ja huomenna sen sitten trimmaan. Eipähän sitten tuo niin paljoa kuraa sisälle ja varmaan sillä itselläkin paljon mukavampi olla.

Tässä nyt sitten NE kuvat, joissa muutosta jo näkyy.


Aavistuksen eri kohdasta otin kuvan, että näkee miten paljon on jo pihasta lunta lähtenyt. Viime viikolla tuota paljasta kohtaa ei vielä ollut.
Tänään sunnuntaina 8.4. aivan ihanat + 9 astetta lämmintä ja aurinko paistaa. Tuulikaan ei käy.


Tästäkin kuvasta huomaa, että lumi ruvennut kovasti vähenemään etualalta.
Ensi viikolle onkin luvattu jopa 15 astetta lämmintä. Se onkin meillä aikas varma grillikauden aloitus.  Lämmintä ja aurinkoista sunnuntaita kaikille.

4 kommenttia:

 1. Teillä on kans tuo takapiha niin lämmin aurinkoinen, että lumet sulaa haipakkaan. Ja taitaa nurtsikin kuivua nopeasti. Pidetään sun ennustus mielessä! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että täällä "kaupungissa" toi lumikin sulaa nopeammin kuin "maalla". Jos yhtään olen oppinut pihaani tuntemaan, niin toi vappu on ihan realistinen. :)

   Poista
 2. No mutta nytpä tosiaan on muutosta, ihan selvästi on lumet hävinneet! Kiva kun se kevät oikein todenteolla alkaa kyllä on jo odotettukin:) Ihanaa alkavaa viikkoa❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt melkein ois voinut ottaa kuvia joka päivä. Muutos on ainakin tuossa lumen sulamisessa niin huikea jo yhdessä vuorokaudessa.

   Poista