sunnuntai 9. syyskuuta 2018

VUOSIKUVAHAASTE 36/52

Viikko on taas vierähtänyt. Ja olikin ihan mahtava viikko. Pidimme alkuviikosta kolme päivää lomaa ja kävimme risteilyllä oikein luxus sviitissä. Kelit oli kohdillaan. Kyllä tuli "loma" tarpeeseen.
Aloitin siis työt uudessa paikassa toukokuun puolessa välissä. Ja on pitänyt sisäistää niin paljon uutta ohjelmistoista lähtien, etten tajunnutkaan kuinka poikki sitä jo oli. Onhan tässä tullut paiskittua töitä koko helteinen kesä, kun muut on lomailleet.

Syksyn merkkejä rupeaa jo näkymään. Meidänkin tuon varastonpuoleisessa pensasaidassa on jo puolet lehdistä punaisia. Onneksi on vielä lämmintä. Sen verran illat jo pimenneet ja tuomassa syksyä, että aloitin ensimmäisen sukkaparin teon.


Aurinko on paistanut melkein koko päivän, lukuunottamatta pientä sadekuuroa. Tuultakaan ei oikein ole, mutta lämpötila 19,6 astetta!


Alkaa olemaan sitä aikaa, että pian kuvat rupeavat taas muuttumaan.

2 kommenttia:

  1. Niin kivoja nuo risteilylomat! On siinä uuden työn/paikan opettelussa aina kovasti hommaa! Kyllä oli upea kesä tänä vuonna! Mukavaa alkanutta viikkoa❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä oli upea, todellakin. Lomakin oli tosi hyvä, mutta vähän liian lyhyt. Tällä viikolla töihin meno tuntui tosi vaikealle, mutta eiköhän se tästä taas. Onneksi huomenna on jo torstai ja viikonloppu alkaa häämöttää :)

      Poista