sunnuntai 23. syyskuuta 2018

VUOSIKUVAHAASTE 38/52

Taas se viikko vierähti. Tää aika kyllä menee tosi nopeasti. Kohta on joulu ja sitten taas jo odotetaan kovasti kevättä ja kesää. Tosin eilen koettiin syksyn ensimmäinen syysmyrsky. Minunkin piti ensiksi mennä koiran kanssa lenkille metsään, mutta pidin turvallisempana kiertää vähän avoimempia paikkoja. Kyllä meinaan siihen malliin varsinkin puuskissa puut huoju, että en halunnut olla lähellä mahdollisia putovia oksia tai kaatuvia puita.

Tässä kumminkin tuoreimmat kuvat.


Tuuli on jonkin verran vielä tänäänkin käynyt.  Pari sadekuuroakin tullut, mutta pääsääntöisesti toi aurinko on paistanut. Lämpöä ollut kivat 12 astetta, joka on aivan ihana ulkoiluun.


Värit ovat jo kovasti muuttuneet syksyisiksi ja nurmikollakin on jo kovasti pudonneita lehtiä. Hyvää alkavaa syksyistä viikkoa.

2 kommenttia:

  1. Tuntuu tosiaan tämä syksykin sujahtavan niin nopeasti:) Mauri myräkkä täälläkin mylläsi..kyllä on lehtiä ja oksia nyt piha täys:) Syksyllä on kyllä kiva ulkoilla..siis silloin kun ei myrskyä:) Kauniita syyspäiviä sinne❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä syksy on ihan parasta ulkoiluaikaa. Lämpötila on sopiva, maa on sula. Ei itikoita (paitsi ehkä hirvareita, jos metsässä liikkuu). Oikein hyviä syyspäiviä sinnekin.

      Poista