perjantai 16. lokakuuta 2020

KOIRAN KEMIALLINEN KASTRAATIO OSA 2

 Tänään on kuukausi, kun kävimme implantin ottamassa. Lyhyt katsaus siihen onko mikään muuttunut.

Ulkona koira käyttäytyy kuin ennen. Ilmeisesti tässä lähellä jollain nartulla on juoksut, kun ei millään tahdo päästä tiettyjen kohtien ohi, kun yritetään näitä jälkiä jäädä nuolemaan. Tosin tuon ikäisellä koiralla nämä tuoksut ovat jo varmaan niin selkärangassa, että ei ne sieltä mihinkään häviä. 

Positiivista on ollut, että nämä tuoksut eivät nyt ole aiheuttaneet sitä veritippojen tiputtelua, eikä myöskään ole virtsan kanssa tullut vahinkoja sisälle. 

Sisällä koira on ehkä jonkun verran rauhallisempi. Omassa pihassa pikapissoilla käynti (joita harrastettiin, kun koiralla oli niitä pidätysvaikeuksia) ei kiinnosta. Mieluummin oleilee vaan sohvalla pää tyynyllä. Se minkä olen huomannut, että koirasta on erittäin tarkka aikatauluista. Ennen ruokaa ja uloslähtöä ruvetaan noin puolta tuntia ennen kiinnittämään mun huomiota ja ollaan rauhattomia. En tiedä onko sattumaa, että tää on voimistunut nyt vai johtuuko vaan vanhuudesta. Seuraillaan. 

Kiveksissä en vielä kokomuutosta ole huomannut. 

Katsotaan taas vähän eteenpäin ja kuulumisia sitten lisää. 

Fedo oli työkamuna, kun olin etätöissä.
Nukkuessakin täytyy pitää pää tyynyllä, vaikka 
sitten lattialla.


2 kommenttia:

 1. Meillä Mauriltahan vietiin bolssonit jo vuosia sitten. Silti kyllä on levoton, kun haistaa kiimaisia narttuja. Benjakin kiinnostaa kovasti juoksujen aikana. Ei ne halut ole mennyt, mutta kyvyt!
  Muutenhan sen luonne pehmeni vähän. Ei yritä niin voimakkaasti vieraita alistaa. Mutta toisia uroksia vihaa edelleen ihan yhtä paljon. Silloin viimeksi ultrattiin eturauhanenkin, kun sen selkä meni. Se hyöty pallien viemisestä on ollut, että eturauhasvaivoja sillä ei sitten ole ollut. Kyllä jos joskus vielä uroskoiran otan, jolla ei ole tarkoitus sukua jatkaa, pallit lähtee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fedollahan ei ole luonteeseen vaikuttanut, kun muutenkin on tosi pehmeä luonteeltaan ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Seuraavan koiran aijon kyllä leikkauttaa, vaikka olenkin narttua ajatellut. Ainakin juoksut ja mahdolliset kohtutulehdukset jää sitten pois.

   Poista