sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Tästä se lähtee...

Tänne sivulle olisi tarkoitus tästä lähin kirjoittaa tekemisistäni. Oli sitten kyseessä uudet muotokuvat, maalaukset, remontoinnit, käsityöt tai koiruuden kanssa harrastaminen.

Aijon myös kuvin näyttää mitä olen saanut aikaan.
Piirrän lyijykynämuotokuvia. Malleina yleensä lemmikit. Muotokuvamaalausta olen ruvennut
kokeilemaan ja niistä laitan kanssa tuotoksia näille sivuille.

Joskus on vaan niin, että esim. parhaimmat lahjat saa itse tekemällä. Mielikuvituksen käyttö on aina suotavaa, kun yrität vaikkapa kotiin saada jotain uutta/ toimivaa vähällä rahalla.
Hyvänä esimerkkinä on videotykkimme teline. Halusimme tykin katonrajaan mahdollisimman kevyen näköisesti. Sopivat telineet vaan maksoivat mielestäni kohtuuttoman paljon.
Eikun älynystyröitä hieromaan. Tuloksena hyllynkannattimesta ja pienestä puisesta leikkuulaudasta sovellettu teline. Reikiä seinään ei tullut kuin pari. Ja kun vielä sattui löytymään sopivan täydellisen muotoinen leikkuulauta, ei taatusti yhdellekkään vieraalle ole tullut mieleen, että olisi jotenkin epätavallinen hökötys katossa.

Samoin vaatteet. "Pyöreä" kun olen, omannäköisiä vaatteita on välillä vaikea löytää. Monesti tulee tavalliseen vaatekappaleeseen muutettua tai lisättyä joku "juju"

Tässä siis vähän esimakua tulevasta. Luvassa siis kädentaitoja ja ISONA osana karvaiset perheenjäsenet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti