sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Voihan läppäri....

Niin siinä sitten kävi, että torstaina läppärini kiintolevy sanoi sopimuksen irti. Arvatkaa harmittiko. Nyt kun vielä rupeaa näyttämään sille, että kaikki tieto ja kuvat hävisivät, mitä koneellani oli. Mieheni on nörtti. Hän jos kukaan voi pelastaa levyltä tiedot, jos se on mahdollista. Pari juttua hänellä kai on vielä takataskussaan, mutta kuulemma huonolta näyttää. Mieheni on muutenkin härvelihullu ja tuntee koneiden sielunelämän. Jos haluatte lukea hänen komenttejaan ja kokemuksiaan laitteista, niin linkit sivulta löytyy härvelihullun blogiosoite.
Mieheni harrastuksesta johtuen ei myöskään kannata ihmetellä, kun laitan RC- koptereiden kuvia muut projektit sivulle. Siis kuvia koptereiden kopista, joiden kuvitusta olen suunnitellut. Tarkoituksena on myös ruveta maalaamaan niitä kynäruiskulla. (Kunhan tuo laite saapuisi..)
Läppäriin palatakseni. Nyt on jälleen toimintakuntoinen kone (kiitos miehelleni), mutta tietojen, osoitteiden, kuvien ym. kerääminen tyhjälle koneelle on iso homma..... Pikkuhiljaa hyvä tulee ja toivon, että jostain saan myös takaisin ne kuvat ja tiedostot, jotka oli ehdottomasti pitänyt säilyttää. Eli mitä tästä opimme? OTTAKAA AINA VARMUUSKOPIOT!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti