torstai 4. joulukuuta 2014

TAPETTI ON SEINÄSSÄ!!

Projektien valmistuminen etenee. Tässä tuli parin päivän aikana vaihdettua tapetti yhdelle olohuoneen seinälle. Siinä sivussa miehen isolla avustuksella ja viitseliäisyydellä tuli muutettua tv-tasonkin väri.
Siinä saikin sitten kaksi kärpästä yhdellä huhkimisella.

Tämä oli lähtökohta!

Tiistaina töiden jälkeen aloitinkin tapettien repimisen. Siihen ja tason tuunaamiseen menikin se ilta. Että voikin välillä tapetti olla niin lujassa, että se lähtee vain pieninä palasina.
Tason uusimiseen tulikin käytettyä dc-fixiä, johon olen tosi ihastunut. Pienellä vaivalla ja rahalla saa tosi näyttävää pintaa.
Paljasta tapettivapaata seinää.


Keskiviikkona olinkin reipas jo ennen töihin menoa. Kittasin seinästä pienet kolot, jotta ne saisivat työpäivän aikana rauhassa kuivua. Töiden jälkeen hioin seinän tasaiseksi ja vedin telalla pohjamaalin. Pohjamaalin kuivuessa leikkasin tapetin ja hain muutkin tapetointitarvikkeet valmiiksi.
Lopulta pääsinkin siihen parhaimpaan vaiheeseen eli tapetointiin. Tapetointi on siitä kivaa pintakäsittelyä, että siinä saa näyttävää pintaa nopeasti.

Olin kyllä tyytyväinen lopputulokseen. Seinästä tuli aika paljon erilaisempi kuin ennen.

Jos joku ihmettelee, että
 mikä putki kuvassa näkyy, niin se on
moottoroitu valkokangas video-
tykkiä varten. 

Vähän toiselta suunnalta sama.


Sitten vaan listat ja katkaisijat paikoilleen ja taso omalle paikalleen. Harmi vaan, kun mies kerkesi purkamaan tason, ennen kuin sain otettua kuvan siitä millainen se oli ennen ja ruskeana. Nyt se kumminkin on uudistettu ja on hyvin vaalea, jossa näkyy puukuviointi. Sopii kyllä tuon tapetin kanssa paremmin kuin ruskeana.

Valmis lopputulos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti