lauantai 25. huhtikuuta 2015

KEVÄT TULI KERA UUSIEN KAMEROIDEN!

Taas on aikaa mennyt viimeisestä kirjoituksesta, mutta kun mitään ei ole tullut tehtyä. Tai siis on tullut paljonkin tehtyä, mutta mitään ei ole saanut aikaiseksi.

Tai kyllä jotain tietysti. Esim. piha on tullut haravoitua, koira trimmattua ja on tullut hankittua uusi kamera. Vahingossa!

Kevät sitten tuli ja meidän pihalta lähti lumet tosi nopeasti. Odotin innolla, että pääsen haravoimaan nurmikon. Sekin päivä sitten koitti. Kukas muukaan, kuin oma koirani oli innolla auttamassa, niinkuin joka vuosi. Minä haravoin kasoja ja Fedo meni piehtaroimaan kasaan. Yhteistyö oli tosi sujuvaa. Tosin koiran siivoamiseen meni sitten oma aikansa.

Olisi pitänyt trimmata tuo koirus ENNEN haravointia.

Koiran trimmaaminen sujuikin ihan hyvin, koska olin hankkinut uuden terän. Karvaa lähtikin sitten yksi koirallinen. Fedohan on siis Portugalin vesikoira, jolta ei karva irtoa, vaan on trimmattava rotu. Ompahan poitsu taas kesälookissa!!!

On tää lyhyempi karva vaan aika paljon helpompi!!


Entäs se vahinkokamera!  Miehelläni on Canonin järkkäri 1100D ja hän rupesi puhumaan jossain vaiheessa, että joskus vois sitä runkoa päivittää tuoreempaan = ammattimaisempaan.

Tartuin vihjeeseen ja rupesin kahlaamaan toria ja huuto nettiä. Kävikin ilmi, että kohtuuhinnalla saa jo aika hyvän kameran. Rupesinkin hieromaan kauppoja muutamasta. Canonilla siis menee niin, että mitä parempi ja ammattimaisempi kamera, niin sitä pienempi numero. Niin siinä kävi, että ukko sitten siirtyi suoraan tonni-sarjasta kymppi-sarjaan ja vielä edullisesti.

Itse en järkkäristä oikein tykkää, mutta olen himoinnut "puolijärkkäriä". Piruuttani katsoin huuto. nettiä ja kuinkas ollakkaan siellä oli huudettavana tosi hieno "puolijärkkäri" ja hintakin oli tosi alhainen. Kymppisarjaa sekin. Eli siis "puolijärkkärien" paremmasta päästä. Mukaan sai myös merkkilaukun. Iskin myyjälle oman hintatarjoukseni ja kuinka ollakaan se hyväksyttiin.  Muutama päivä sen jälkeen toistelta puolen Suomea minulle tulikin uusi kamera. Mitään kameraa ei siis ollut aikomustakaan hankkia, mutta sain niin sopivasti ja edullisesti, ettei tuollaista voinut jättää väliin.

Olen muutenkin sen kannalla, että tuotteesta riippuen, kannattaa seurata eri myyntipaikkoja, kuten suosikkiani tori.fi:tä ja huuto.nettiä ja ostaa käytettynä. Joku kamerakin on sellainen, että niitä saatetaan ostaa hetken huumassa ja sitten alkuinnostuksen hävittyä jääkin kaapin perälle käyttämättömäksi. Miksi maksaa monta sataa, kun voi saada uudenveroisen murto-osalla siitä.

Tälle kameralle ei montaa kymppiä hinnaksi jäänyt ja on
ihan uuden veroinen!! 


Nyt ei sitten muuta kuin opetella kuvaamaan "uudella" laitteella ja kamera ahkeraan käyttöön!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti