lauantai 13. helmikuuta 2016

YSTÄVÄKIRJA-HAASTE!

Rakkautta ja maan antimia blogin pitäjä haastoi minut ystävällisesti tähän haasteeseen.

Ohjeet lyhykäisyydessään:

Kiitä haasteen antajaa
Vastaa kysymyksiin
Lisää itseäsi parhaiten kuvaavia kuvia
Käytä näitä kysymyksiä tai keksi uusia
Haasta joku blogiystävä mukaan.

En haasta ketään, kun en tiedä lukeeko tätä kukaan muu kuin tuo haastajani, mutta aloitetaan. Kuvia minusta ei juurikaan ole, joten laitan vaan jotain... Se mitä teen kuvastaa kumminkin minua.

1. Perheesi?

Asumme nykyään mieheni kanssa kahdestaan. Molemmat lapset asuvat jo omissa huusholleissaan.
Jotta verenpaine ei pääsisi laskemaan liikaa, niin meillä asuu myös kaksi kissaa ja koira. Romeo maatiainen 12 v, Maine Coon Axe 8 v. ja Portugalinvesikoira Fedo 7 v. Välillä varsinkin tuon toisen kissan kohdalla tulee tilanteita, jolloin  tosiaan miettii tutkimuksia, että miten niin lemmikki laskee verenpainetta. Osaa meinaan niin osoittaa mieltään monessa tilanteessa.

Mun karvaturri.

Meidän elukkapomo!

Ja meidän kiltti jätti!

2. Mitä teet työksesi?

Tällä hetkellä olen työtön. Työkokemusta ja taitoa kyllä olisi, mutta työpaikat ovat todella kortilla.

3. Minkä taidon haluaisit osata/ oppia?

Haluaisin oppia soittamaan kitaraa. Haluaisin myös osata laulaa todella hyvin ja haluaisin osata kieliä.

4. Mikä ärsyttää arjessa eniten?

Tällä hetkellä ärsyttää työn puute. Ja sen tuoma rahan puute. Aikaa olisi tehdä mitä vaan, mutta kaikkeen melkein aina menee rahaa. Esimerkkinä käsityöt: langatkin maksaa, vaikka ei nyt maltaita kumminkaan. Kaipaan myös sitä sosiaalista ympäristöä, minkä työpaikka tuo mukanaan. Nyt kun päivän kohokohta on postin tulo.

5. Mikä ilahduttaa arjessa eniten?

Kokonaisuutena myös pyhinä, eikä vain arjessa, niin minulla on hyvä parisuhde. Tällä hetkellä elämä on suht rauhallista, myös lapsilla. Tässä vaiheessa täytyy koputtaa puuta. Olen myös terve, mitä nyt pientä jomotusta yms. Minulla on kiva koti ja katto pään päällä. Yleensäkin arjessa ilahduttaa pienet asiat, kuten hyvä ruoka, ystävät. Naapuriin tuleva koiranpentu myös ilahduttaa pentukuumeista. Myös se ilahduttaa, kun posti tuokin kortin ystävältä, eikä yhtään laskua. Minulle tulee myös hyvä mieli jos saan ilahduttaa jotakuta.

6. Ruokabravuurisi?

Se on oikeastaan makaroonilaatikko. En ole kovin innostunut ruoanlaittaja, mikä onkin hyvä, kun mies tykkää laittaa ruokaa. Kumminkin laatikkoni on aina uponnut koko perheeseen ja sen koostumus on kuulemma täydellinen, ei liian kuiva.

7. Hävettää tunnustaa...

Tää työttömyys on tehnyt myös laiskaksi. Kotona pitäisi tehdä niin paljon, kuten siivota ullakko. Jotenkin sitä vaan ajattelee, että kerkiäähän sitä myöhemminkin, kun tätä aikaa on.

8. Jos saisit rajattomasti rahaa, mitä tekisit?

Ensimmäisenä tietysti maksaisin velat pois. Perheellä pitäisi olla sen jälkeen taloudelliset asia hyvin. Haluaisin myös työllistää itseni ja mahdollisesti jonkun/ joitain muitakin. Ehdottomasti antaisin rahaa hyväntekeväisyyteen, kuten eläinsuojeluun ja syöpätautien tutkimiseen tms. Olen myös suunnitellut
ilahduttavani ystäviäni. Olisi hienoa, että voisi hankkia heille jotain kalliimpaa, jota he haluaisivat. Esim. yhden ystävän kampaamon remppaisin uuteen uskoon. Lahjoittaisin matkoja jne. Sellaista arjen luksusta ja piristystä myös muille kuin itselle.

Tällaisen kuvan piirsin kaverilleni hänen
joulukuussa menehtyneestä koirasta.

Tästä kuvasta tehty.

9. Ketä julkisuuden henkilöä ihailet ja miksi?

Tää on kyllä sellainen kysymys, johon minulla ei ole vastausta.

10. Elämänviisautesi tai mottosi?

Asioilla on tapana järjestyä ja kaikella on tarkoituksensa.

Ja lopuksi ei niin onnistunut selfie
linja-autosta matkalla käsityöreissulle.
Olen tuo vasemmanpuoleinen.
Ainakin meillä oli hauskaa.


Hyvää Ystävänpäivää!

1 kommentti:

  1. Hyvät vastaukset!
    Ja ihan sairaan hyvä kuva meistä! Mää vähän repesin! ='D

    VastaaPoista