keskiviikko 6. tammikuuta 2016

VUODEN ENSIMMÄINEN KÄSITYÖ, EI KUITENKAAN MINUN JUTTUNI!

Tulipahan tehtyä taas pitkästä aikaa virkkaustyö. Ja vielä nopea sellainen.
Pidän virkkaamisesta, koska siinä saa niin nopeasti kivan näköistä jälkeä. Löysin jämälankaa, Novitan kotiväkeä, joka on minun luottovirkkauslankani.
Mitä sitten virkkaisin? Netistä ponnahtikin esiin virkattu huivi. Eikä mikä tahansa huivi, vaan pääkallohuivi. Siinä on asennetta sellaiselle joka pääkalloista pitää. Löysinkin vielä erittäin selkeän ohjeen täältä. Ohje on tehty yksinkertaiseksi ja joka vaiheesta on kuva.
Pääkalloja virkattuna.


Huivi olikin melko nopea tehdä. Kovin montaa iltaa siihen ei mennyt. Nyt sitten mietinkin, mitä teen huiville. Itse en ole pääkalloista innostunut.
Minulla on kyllä hyvä ystävä, joka pääkalloista pitää. Tosin en tiedä pitääkö hän huiveista.
Toisaalta tällainen sopisi vaikka kuumana kesäiltana heittää hartioille esim. kesäjuhlissa.

Kumminkin, vaikka ystäväni ei huiveista vielä pitäisikään, niin saatan kuvitella hänet vanhuksena vetämässä ympäri pihaa pinkillä rollaattorilla, hartioillaan huivi, jossa on asennetta!

Nähtäväksi jää kuinka huiville käy. Meneekö eteenpäin vai löydänkö sen vuosien päästä jostain kaapin nurkasta. Ainakin sitä oli kiva tehdä ja se on pääasia.
Huivi valmiina.

Ja tällainen harteilla!

Hyvää alkanutta vuotta!
2 kommenttia:

 1. Ihan sairaan hieno! Voisit sen tosiaankin mulle lahjoittaa! En panis yhtään pahakseni! =D

  Kävin tsekkaamassa ohjetta. Alkoi heti ohimoa kiristämään, mutta vois kyllä koklatakin jossain vaiheessa. Veljen vaimolla olis nimpparit keväällä, olis hyvä lahja sille. Kyynärpää vihoittelee vaan siihen malliin, etten ole yhtään uskaltanut virkata/kutoa! =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta saat sen, jos vaan kelpaa. :) Toivottavasti saat kyynärpääsi kuntoon pian. Neuvon kyllä tarpeen mukaan, jos päätät koettaa. Mietin tässä, että saisinkohan seuraavaksi tehtyä ne villasukat viimeinkin itselle.... Vai rupeaisko tekeen jotain kivaa kesäpuseroa. Saas nähdä.

   Poista