keskiviikko 17. lokakuuta 2018

PIKKUVESSAN PÄIVITYS TÄHÄN PÄIVÄÄN

Pitkään on ollut mietinnässä, että pitäisi tuolle alakerran kuivavessalle tehdä jotain. Silloin kun 16 vuotta sitten muutettiin tähän, niin remppasimme vessan, koska se oli ihan valkoinen ja tosi persoonaton. Silloinhan wc tuntuikin kivalle, mutta vuosien kuluessa se alkoi tuntumaan niin vanhalle.

Tää oli joskus muka hieno


Sorry romut lattialla.

Remppaa tuli mietittyä pitkään, mutta vihdoin sain aikaiseksi tehdä sen.
Tavan mukaan halusimme tehdä sen myös mahdollisimman pienellä budjetilla. Seinämaali löytyi edullisesti Biltemasta ja osottautui hyväksi valinnaksi. Ainoa oli, että yksi maalikerros ei riittänyt. Kahden maalikerroksen jälkeen olen tosi tyytyväinen lopputulokseen.

Takanurkkaa ja uutta tapettia

Tapetti löytyi, kun kahlasin netistä kaikki mahdolliset paikat missä tapetteja myydään. Lopulta löytyi sellainen kuosi, joka miellytti molempien silmää. Alkuun ajattelin, että on liian tumma, mutta onpahan kivaa vaihtelua. Hintakin miellytti, koska oli poistotuote, niin sen sai puoleen hintaan.

Paperiteline ja naulakko uusissa kuoseissa

Vessapaperirullateline on sama vanha, mutta maalasin sen vaan valkoiseksi.
Samoin pyyhenaulakko on sama, mutta se sai uudet koukut ja uuden elämän valkoisena.
Samoin kaakeleiden päällä olleet "hyllypuut" maalasin kiiltävällä mustalla.
Roskakorikin sai uuden värin mustana.
Takaseinän hylly vaihtui uuteen, mutta tuon ihanan laudan sain kaveriltani Markelta (Rakkautta ja maan antimia blogin pitäjä).

Uusi hylly


Etukulmaa

Kaiken kaikkiaan tarvikkeisiin meni rahaa noin 60 euroa, kun siihen lasketaan pyyhkeet, uusi matto ja laatikot mukaan. Allaskaappia ei kuvissa näy, mutta sekin tuunattiin kylppärin melko uudesta kaapista, joka siirrettiin alakertaan. Ja alas se paremmin sopiikin. Itse tein maalaustyöt ja tapetoinnin. Vähän oli haastava noin pieni vessa kuvata, mutta toivottavasti näette kokonaismuutosta, kun käytätte mielikuvitusta.

Pöntön takana oleva seinä sai uuden värin lisäksi
uuden hyllyn ja ikkunan peitoksi laitettiin ikkunakalvoa.

Omaa silmää uudistunut vessa miellyttää ja nyt siellä on taas kiva käydä. Väritkin on sellaisia, että pelkästään tekstiilien vaihdolla tuosta saa taas uuden näköisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti