sunnuntai 14. lokakuuta 2018

VUOSIKUVAHAASTE 41/52

Kesä tuli takaisin!! Tänään meitä on hellitty ja on vielä päässyt tuntemaan miltä se kesän lämpö tuntuu. Jossain päin tehtiin jopa lokakuun lämpöennätys.

Tuuli on käynyt, mutta ei se mitenkään ole haitannut. Katselin viikon takaisia kuvia ja nyt on selkeä muutos tullut. Viikossa on vihreät lehdet muuttuneet keltaisiksi. Lehtiä on tippunut tosi paljon. Yksi meidän pihan koivuista on jo lehdetön ja hienona kontrastina viereinen koivu on vielä ihan vihreä. Jännää on miten luonnossakin sama laji toimii samassa paikassa ihan eri aikataululla. Näitä kahta mainitsemaani koivua olen jo vuosia seurannut. Toiseen tulee ja lähtee lehdet aiemmin, kuin toiseen.

Eli nämä koivut. Tämä kuva on tosin otettu jo
joitakin vuosia sitten.


Tässä tämän viikon kuvat.14.10 jo menossa aurinko paistaa ja koivunlehdet ovat kuin aurinko. Lämpötila on meillä kesäiset 18,4 astetta. Lämpö hellii. Tuuli käy jonkin verran, mutta se ei haittaa.
Olen muuten jo bongannut joulukorttitelineet Prismasta. Ne olis voinut mun mielestä laittaa kyllä vasta marraskuun puolella. No kohtahan se marraskuu taas on. Hyvää alkavaa viikkoa. 4 kommenttia:

 1. Kesäpäivässä oli jo joulukalenterit! 😨

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmaan, kun Prismassa on kalenterit ja joulusuklaat olleet jo pari viikkoa. Kai ne kohta alkaa jo juhannuksesta mainostaa joulua :)

   Poista
 2. Vai joulukorttitelineetkin ovat jo tulleet myyntiin :) Vuosi vuodelta aiemmin. Noh, kyllä se joulu sieltä taas tulee kohinalla. Aivan ihania syyskuvia olet ottanut. Koivunlehdet ovat tosiaan kuin aurinko. Kaunista katseltavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan. Kyllä syksyk osaa olla kaunis ja lopuksi pimeän ajan kruunaa joulu. :)

   Poista