sunnuntai 7. lokakuuta 2018

VUOSIKUVAHAASTE 40/52

Viikko sitten taas vierähti ihan huomaamatta tai no ainakin tosi nopeasti. Kaupoissa on joulusuklaat/ -karkit, joulukalenterit ja jouluoluet jo tulleet esille. Kohta se jouluhösötys on tuolla kaupoissa jo ihan täysillä.
Tänään on kumminkin saanut nauttia ihanasta syyspäivästä. Aurinko on paistanut. On ollut mukavat 8 astetta lämmintä. EIKÄ OLE SATANUT, eikä myöskään tuullut.
Koiran kanssa tehtiinkin pitkä metsälenkki tänään. Mä niin nautin kulkea tuolla metsässä koiran kanssa. Kyllä se vaan tekee mielelle hyvää kävellä tuolla luonnossa, siellä kummasti stressi ja huolet katoaa, ainakin hetkeksi aikaa. Aattelinkin hemmotella itseäni ja ostaa sellaisen Airamin pienen roosanauha termarin ja kun tulee tällaisia ihania päiviä, että ulkona viihtyy, niin mikä parempaa, kuin istahtaa kivelle tai kannon nokkaan ja nauttia kuumaa juotavaa.


Pensasaita on jo ihan punainen ja vähän harva jo lehtien suhteen.Kellastuuhan noi puiden lehdet, mutta vähän hitaammin kuin oletin. Ensi viikolla on kesän luvattu palaavan hetkeksi takaisin. Jopa 17 asteen lämpötiloja vilauteltu. Joten nauttikaa. Saattaa olla, että seuraavan kerran päästään niihin lämpötiloihin vasta ensi keväänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti