maanantai 22. lokakuuta 2018

VUOSIKUVAHAASTE 42/52

Sorry, nyt tulee päivän myöhässä tämän viikon kuvat, siis viikon 42 kuvat, mutta unohdin totaalisesti eilen tän tehdä, vaikka kuvat otinkin oikeana päivänä. Syksy on taas edennyt harppauksen eteenpäin ja nyt ne jo uhkailee, että viikon sisään tulisi jo luntakin. Ulkoilukelit ovat kumminkin olleet ihania. Siis silloin, kun ei sada. Kai se vaan on uskottava, että se talvi tulee. Mutta hei! Kahden kuukauden päästä päivät jo taas pitenevät. Nyt onkin parasta aikaa nauttia ihanista kynttilöistä ja tunnelmallisista valaistuksista!


Kuvat on siis otettu sunnuntaina 21.10. Lämpötila rapiat 7 astetta. Tuulenpuuskia tulee aina välillä. Lehtiä rupeaa olemaan maassa enemmän kuin puissa.


Yhtä asiaa olen jo muutaman vuonna ihmetellyt. Meillä siis näin syksyllä on piha täynnä pudonneita koivun lehtiä. Enkä ole enää niitä nurmikolta haravoinut, vaan ovat jääneet lumen alle, Maatuvatko lehdet niin nopeasti, koska keväällä kun pääsen haravoimaan pihan talven jäljiltä, niin siinä ei juurikaan lehtiä ole? Niitä lehtiä on siis niin vähän, että olen todennut turhaksi nähdä vaivaa ja haravoida näin syksyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti